ÅTERKOMMER NÄSTA VECKA
Hej fina, 
 
Min telefon är på lagning och pga det är instagram, facebook, snapchat, bra kamera, mail etc. inte igång. Jag lovar att jag är tillbaka så fort min telefon är back on track! 
 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Min trygga plats
 
Jag älskar mitt hem. Jag älskar mina små detaljer. Jag älskar att vara trygg här och kunna varva ner efter hektiska dagar. Här är jag trygg och för mig är det såååååå viktigt. Köp på dig grejer du mår bra av. Jag mår bra av blommor, ljus inredning men med färger som dekorationer och detaljer. 
Alla tycker jag är världens mest intensiva och energiska människa men när jag kommer hem varvar jag ner och ääääääälskar att vara ensam på kvällarna för att bara ta det lugnt. Jag har liksom äntligen förstått det, att jag verkligen är i stort behov av egentid.
 
Vad mår ni bra av? Vilken är er trygga plats? 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Ta hand om den viktigaste människan i ditt liv - DU!
 
Hej gullisar, 
 
Hur mår ni? Taggade för att en ny vecka är här? Haft en bra helg?

Jag har haft en helt okej dag. Däremot har jag haft en sådär där halvtaskig feeling. Jag har mens, det suger och jag och mina hormoner är inte att leka med alltså. Det lustiga är att en av mina närmsta kollegor har samma sak. Jag har liksom känt mig lite nedstämd, trött, energilös etc. hela dagen och även ont i ryggen. Det suger, för jag älskar ju annars måndagar. Jag älskar nystarter liksom, ny vecka, nya möjligheter etc. Jaja, jag mår säkert bättre imorgon och jag hoppas även att mina hormoner vill samarbeta mer med mig imorgon, haha. 
Varav mitt halvtaskiga humör tog jag lite extra hand om mig själv ikväll. Jag lagade goda morots- och zucchinibiffar med couscous till matlåda imorgon för att jag vill äta hälsosamt och även spara lite på pengarna. Till middag gjorde jag i ordning det som ni ser på bilderna ovan, lite plock med italienska influenser kan man säga, så himla gott. 
 
Nu blir det snart idol och sedan att sova tidigt ikväll. Så, kom ihåg att ta hand om er själva. 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LAST NIGHT ♥
 
Hej på er, 
 
Jag sitter fortfarande i mammas morgonrock hemma hos mamma och hennes man framför tv:n och bloggar. Jag har sovit här inatt och vi hade såå himla mysigt här igår kväll. Det bjöds på en så himla härlig middag och jag tog med mig en flaska champagne så vi hade en riktigt mysig kväll. Jag somnade vid typ 21.30 som vanligt nu för tiden, haha, sååååå skönt. 
 
Jag startade morgonen med meditation då jag hade ångestkänningar, så nu känns det mycket bättre. Snart ska vi ut och springa och sedan ska jag möta upp Lisa och Levi som är i Stockholm i helgen. 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Detta gör mig mörkrädd och därför vill jag göra skillnad ♥
 
 
Hej på er,
 
Imorse när jag hade nyhetsmorgon på medan jag gjorde mig iordning så handlade det  om psykisk ohälsa, hos barn. Det var ett inslag tillsammans med Bris, där det tydligen var en markant stor skillnad på barn/ungdomar som hörde av sig till Bris på grund av ångest, oro, nedstämdhet etc. Detta sågs på två olika sätt, dels att det är positivt då fler vågar prata om det och ta hjälp, vilket är ett steg åt rätt håll i samhället idag. Den negativa delen är att det blir fler och fler, vilket är ett stort problem i dagens samhälle hos både vuxna, ungdomar och barn. 
Jag blir mörkrädd när jag hör sådant där. Jag vet själv hur förjävligt det är och kan vara. Hjälp känner jag och mitt hjärta gör ont, riktigt jävla ont av att höra sådant. 
 
Det är ju därför jag skriver så öppet om mina diagnoser just för att hjälpa andra i  samma situation. Jag vill vara en förebild och stöttepelare för andra i liknande situationer. 
Jag ska faktiskt ha en av mina första föreläsningar om psykisk ohälsa och främst OCD om några veckor. Jag hoppas att folk som kan känna igen sig tar sig dit. Det är bara en början på en resa. 
 
Jag behövde skriva av mig och ventilera. Jag vill göra skillnad och därför tar jag tag i saken och gör någonting positivt av de diagnoser jag har idag. Det är fan inte lätt, men genom att hjälpa andra mår jag både bättre plus att andra människor kan få stor hjälp av det. 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg