1 Augusti - Nystart
 
Imorse mixade jag ihop hallonkvarg (utan socker såklart), hallon, mango och banan till en krämig smoothie och tillsatte René Voltaires granola med hasselnötter och russin, mums! Har ni inte testat den borde ni göra det, knaprig, saftig och god. Jag tycker det blir så fint och godare att äta när man serverar smoothien i fina glas, vad tycker ni? :)
 
God Morgon kanske är lite sent att säga, men för mig är det typ morgon. Eller var för en stund sedan i alla fall. 
Jag har totalt vänt på dygnet, jag ligger uppe till typ 02 och kollar på bra filmer, jag har blivit en action/drama-fantast och tittar bara på så sjukt spännande filmer att det inte går att stänga av den, haha. Jag tänker också mycket, på nätterna. Allt är så stilla, så klart, så tyst - det är bara stjärnorna och några fulla ungdomar som hörs och syns. Rätt avslappnande den tiden på dygnet. MEN det gör ju att jag sover till klockan är typ 11, inte riktigt mina normala vanor. Om en vecka igen börjar jag jobba, jag längtar faktiskt till jag börjar jobba igen, det räcker med semester snart, haha. Men det är ju ett gott tecken måste man ju ändå säga. 
 
Nu ska jag faktiskt skriva min story och skicka in till ett ställe där den kommer publiceras, alltså om ångest osv för att kunna hjälpa andra och inspirera andra - SÅNT motiverar mig! Sedan blir det lite fix och annat. Jag skulle egentligen träffat Rebecka idag men hon hade migrän så det blir en annan dag istället. 
 
Vi hörs senare, såklart!
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like