Detta gör mig mörkrädd och därför vill jag göra skillnad ♥
 
 
Hej på er,
 
Imorse när jag hade nyhetsmorgon på medan jag gjorde mig iordning så handlade det  om psykisk ohälsa, hos barn. Det var ett inslag tillsammans med Bris, där det tydligen var en markant stor skillnad på barn/ungdomar som hörde av sig till Bris på grund av ångest, oro, nedstämdhet etc. Detta sågs på två olika sätt, dels att det är positivt då fler vågar prata om det och ta hjälp, vilket är ett steg åt rätt håll i samhället idag. Den negativa delen är att det blir fler och fler, vilket är ett stort problem i dagens samhälle hos både vuxna, ungdomar och barn. 
Jag blir mörkrädd när jag hör sådant där. Jag vet själv hur förjävligt det är och kan vara. Hjälp känner jag och mitt hjärta gör ont, riktigt jävla ont av att höra sådant. 
 
Det är ju därför jag skriver så öppet om mina diagnoser just för att hjälpa andra i  samma situation. Jag vill vara en förebild och stöttepelare för andra i liknande situationer. 
Jag ska faktiskt ha en av mina första föreläsningar om psykisk ohälsa och främst OCD om några veckor. Jag hoppas att folk som kan känna igen sig tar sig dit. Det är bara en början på en resa. 
 
Jag behövde skriva av mig och ventilera. Jag vill göra skillnad och därför tar jag tag i saken och gör någonting positivt av de diagnoser jag har idag. Det är fan inte lätt, men genom att hjälpa andra mår jag både bättre plus att andra människor kan få stor hjälp av det. 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like