Mer än bara smycken ★
 
Mina varjedag smycken - mer eller mindre.
 
Jag älskar ju smycken. Jag tycker att det framhäver min stil på ett finare och mer "Sofiigt" sätt och jag tycker att det är kul att blanda massa olika former. Däremot bär jag nästan endast guldsmycken och glada pärlarmband, med viktiga budskap. Jag har lite svårt för silver, jag vet inte varför. Det enda i silver jag bär är ett bästishalsband jag och Lisa har, haha. 
 
Jag bär from idag fyra armband på min högerarm. Det tunna smala armbandet, med en grön sten fick jag av min mamma från Frankrike för några veckor sedan. Stenen heter Jade, och är en sorts ädelsten. Den ska stärka immunförsvaret, stärka ens intelligens, vara bra för hjärta och massor av annat i kroppen. Den ska vara otroligt bra för ens välmående, inuti kroppen. Jag tycker sådant är spännande och för mig känns det bra att bära den, som att den på något sätt ger mig den där styrkan.
Det andra står för "slippavåld" som jag köpte på apoteket förra sommaren och symboliserar att man stödjer den kamp som pågår för att våld mot barn inte ska existera på denna jord. 
Det tredje armbandet står för "Aldrigensam" som jag beställde hem för några månader sedan och som symboliserar att man stödjer arbetet som pågår med psykisk ohälsa i samhället idag. 
Det fjärde fick jag hem idag på posten och står för "Fuckcancer", och som ni säkert många vet innebär att man stödjer arbetet med att bekämpa cancern, ung cancer. 
För mig är det väldigt viktigt att bära de här armbanden då alla berör mig på olika sätt. Den mot psykisk ohälsa är kanske det som berör mig allra mest, även om jag tycker att alla berör mycket men på sitt sätt liksom.
 
Sedan bär jag ofta min guldklocka från Michael Kors, som jag fått av Micke. Den är så stilren, snygg och samtidigt tuff och passar min stil väldigt bra. 
Mitt dreambig halsband har jag på mig nästan varje dag då jag, som jag berättat innan, påminner mig om att drömma stort varje dag. Dessutom är det ju jäkligt snyggt.
Den guldiga lilla bollen-halsbandet fick jag låna av min svägerska, Carina, för några dagar sedan som tillhör hennes mormor från början. Då hon inte använder guld så fick jag ha det istället, hur gulligt?
Sedan alla som känner mig, vet ju att jag alltid har en massa ringar på mig, de byts ut lite då och då förutom två som nästan alltid sitter på min vänsterhand, en guldring med en stor och liten stjärna på plus en ring i platterat guld (men är mer likt silver faktiskt) från Other Stories. 
 
Jag har även ett armband från Edblad jag alltid har på mig som jag fick av min styvsyster o hennes man när jag tog examen, det är väldigt fint. Sedan har jag ju min lilla svarta pärla som jag köpte i London men jag vet inte vart jag lagt det efter att jag kom hem från min lilla trip - och jag vill bara hitta det, har letat på massa ställen. Kommer vända upp och ner på allt jag har om det krävs, måste hitta det då det betyder väldigt mycket för mig.
 
Oj vad långt detta blev, haha. Men för mig är smycken, kläder och stil mer än bara ytligt, det speglar liksom vem du är! 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
Anonym

Är du & micke fortfarande tilsammans??

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like