Smoothiebowl
Imorse gjorde jag min första smoothiebowl, istället för vanlig smoothie. Jag blandade ananas och mangokvarg, lite naturell yoghurt, banan, mango och blåbär. Därefter mixade jag ihop allting tills den fick rätt konsistens.
Jag pimpade den med René Voltaires granola (hasselnötter och russin) och toppade med lite fryst mango. 
 
Till den blev det självklart ett glas av min favoritjuice just nu - mango och passionsfrukt, i ett av mina favoritglas. Och JA, färgglada sugrör är ett måste!
Sedan blev det då frulle i sängen - lyx!
 
HEJ PÅ ER!
 
Söndag idag, imorgon börjar jag jobba igen. Jag tycker det känns rätt lagom att börja jobba nu så man får in lite rutiner igen. Jag HOPPAS verkligen jag kommer kunna gå till jobbet imorgon. Igår kväll var jag och Rebecka ute och åt och sedan var vi på bio och såg "Legenden om Tarzan". Efter middagen (som vi åt på vårat favvoställe, Nytorget 6) så började jag känna mig sjukt konstig efter typ 45 minuter. Jag började frossa som fan, blev yr och kände hur jag steg i temperatur i hela kroppen, det var skitkonstigt. Jag har ju varit förkyld och lite hängig i veckan men inget mer än så. Efter bion, där jag hade suttit och svettats och frysit samtidigt blev jag ännu mer yr och på vägen hem var det så jäkla obehagligt för det kändes som jag skulle svimma vilken sekund som helst. Väl hemma, inser jag att jag har 40,5 graders feber... Jag har inte mått så dåligt sedan jag var liten. Imorse när jag vaknade, hade jag endast 37,4 grader..? SJUKT KONSTIGT! Så, både jag och min mamma tror jag fick i mig något igår, japp, antagligen drogad.. Så jävla obehagligt. 
 
Nu ska jag bara vila, vila, vila hela dagen och hoppas att jag mår så pass bra imorgon att jag kan gå till jobbet.
 
VI HÖRS SEN, såklart!
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like