SUNDAY MOOD
Jag startade morgonen med meditation och därefter en god frulle i sängen... 
Jag älskar att göra det fint, det blir så mycket godare att äta då. Håller ni inte med?
Jag har blivit ett stort fan av just denna kombo för tillfället. Morotstoast utan tillsatt socker, olivolja, skinka, grönsaker, basilika salt och lite örter. Självklart hasselkaffe till det! 
Jag satt och fixade lite grejer, letade runt på massa ny inspo och satte sedan på ett avsnitt av Gossip Girl, fin söndagsmorgon.
 
 
Happy Sunday! 
Jag vill först be om ursäkt för mitt usla uppdaterande på två dagar. Jag var tillbaka på jobbet i fredags och sedan har jag faktiskt bara vilat för att få tillbaka all min energi och kraft tills nästa vecka. 
Jag mediterade imorse igen, så skönt. Men hade lite svårt att fokusera, men så är det när man inte gjort det på ett tag. Det är i alla fall grymt, alla borde införa meditation i sina liv, eller i alla fall testa!
 
Nu ska jag snart svira om från pyjamas till någon schysst söndagslook för att träffa upp Stina som också bloggar här på Itgirls och var med i förra årets säsong av It-girls. Hon skrev mail till mig, och det visar sig att vi har en hel del gemensamt så det ska bli supermys och kul att träffa henne. 
 
STIG UPP, KLÄ UPP DIG OCH ROCKA DAGEN! DET SKA JAG GÖRA, ÄVEN FAST ÅNGEST SPÖKAR TILL OCH FRÅN.
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
 
 
 
 
a n n i k a

Mums!

Svar: Ja det var mums!!
Sofia Frisk

Felicia

ser ut som en god frukost :)

Svar: Hej Felicia!
Ja, den var verkligen supersmarrig, mums! :)
Kul att du läser bloggen!

Kram,
Sofia Frisk

ISA

åh vilken underbar start fina du! frukost och meditation. fan måste bli bättre på det alltså! <3 snart måste vi ses! ursäkta tjat men ivrig! kram

Svar: Hej finis!!! Ja, men det var faktiskt en bra start, det blir vad man gör det till, man får trotsa sina spöken och sitt mood ibland :)
Men JA! Jag vet!!! Fan, haha. Maila mig igen så styr vi något :)
KRAM!
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like