På olika platser.
 
Alltså, en liten fundering bara. Varför måste två av de personer jag älskar och litar på mest i hela jäkla världen bo så långt ifrån mig? Den ena bor liksom nere i Skåne och den andra nere i Småland. Det suger. Lisa och Emma, två av de personer som står mig närmast i hela världen. Det vore ju liksom SÅ JÄVLA AWESOME om ni liksom bodde liiiiite närmare mig. Men som tur är finns det ju telefon, som jag spenderar många timmar i veckan av att prata med just de här två pinglorna. 
 
For me - YOU are perfect!
 
PUSS OCH KRAM, S

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Söndagstankar
 
Jag tänkte dela med mig lite av hur jag tänker, känner och reflekterar just nu. Jag upplever mer ångest för tillfället, mer tvångstankar och mer gad. Jag tror det är för jag har kommit hem, landat, har en del egentid och tar det lugnt. Jag har ju varit iväg och flängt så mycket de senaste veckorna, och nu när jag kommer hem tror jag att det blir mycket "tänkatid". Jag kan känna att jag får vissa bakslag, men jag vet ju vad det är och hur jag ska göra, och hur jag ska hantera dem. MEN, ibland är det svårt. Ibland är det svårare än vad man tror. Ibland känns allt mycket mer hanterbart, ibland känns allt mycket mindre hanterbart. Men det är en del av processen, det vet jag. 
Min psykolog är på semester och jag ska träffa henne om ca två veckor, det ska bli skönt och behövligt. 
 
Jag lyssnade på låten "Runnin, If I lose myself, I loose it all" med Beyonce, tack vare Jossan som skrev ett asbra inlägg om pepptalk osv. Grymt Jossan! 
Den låten är jävligt sann, den är verkligen så som det är. Det är du och du i ditt liv, sedan finns det människor omkring dig, men det är fortfarande DU som är det viktigaste i ditt liv. 
 
Jag har mediterat två gånger idag, det var skönt. Jag vet att jag behöver göra det för mig själv, för att jag ska må bättre och liksom sluta älta och oroa mig för saker och ting. Den meditationen är verkligen bra, och det gäller att gå in i det och liksom följa rösten på meditationen, då den guidar dig. 
 
Jag tror att allt har en mening, allt i livet blir bra, hur det än blir. Tror ni också det? Jag VET det, jag tror det inte, jag bara vet det. Alla kämpar vi med olika saker och jag vet att livet inte är en dans på rosor (klysha) men det är ju sant. MEN det finns så fina stunder i livet och hade det inte varit en svår resa så hade man inte uppskattat de fina stunderna, right? 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MORNING MORNING ★
Bilden blev såå mörk, men det är för skuggan och solen som lyser rakt på, jag klagar iförsig inte, haha.
 
 
Jag tänkte bara komma in här och säga hej till er medan solen gömde sig bakom molnen, haha. MEN nu är den framme igen, vilket betyder att jag ska ut på balkongen igen och sola och dricka upp hasselkaffet. 
Jag gjorde mig en mysig och god sommarfrulle på balkongen idag. Visst ser det gott ut? OCH det var det! 
 
Nu blir det sol, fix och städ här hemma de närmaste timmarna. Skönt med lite egentid faktiskt, längesedan jag hade det då jag har spenderat dagarna med folk hela tiden (vilket iförsig är as najs) men nu är det dags för lite Sofiatime! 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HEM LJUVA HEM
Idag hängde jag och min bästa mamma på klipporna och solade, badade och pratade om livet ♥
 
Mamma köpte med sig picknick som vi glatt käkade upp snabbt, haha.
 
Kvinnan i mitt liv - min älskade partner in crime, mamma. Jag älskar dig mest av allt! 
 
Ja, alltså att ha den här utsikten precis där man bor är ju rätt trevligt. Mitt Vinterviken, där jag är uppväxt sedan jag var liten. Harmoni ♥
 
Jag hoppas att ni har haft en ljuvlig dag i solen. Jag kom hem igår och helgen har varit lugn och skön. Efter klipporna drog vi till Liljeholmen och Västberga och köpte lite grejer. Bland annat fyndade jag en awesome solstol, perfekt för min balkong på Rusta för endast 99 kr, kap va?! Där tänkte jag spendera min dag imorgon, med lite skön egentid, underbart! 
Sedan var jag även inne på Espresso House och köpte Hasselsyrup då jag lämnade den ena på landet och den andra glömde jag hos Lisa, haha. Jag är ju som sagt lite beroende av det nu, ditt fel Emma ;). 
 
Jag kom precis hem, jag hängde kvar hos Mamma med hennes man och hans barnbarn, sådan gullis! Vi har käkat pannkakor och kollat på världens bästa film, IGEN! SOUND OF MUSIC, älskar den. Nu har hag fixat på balkongen och ska sätta på någon annan feel good film. 
 
VI HÖRS IMORRN, KOM IHÅG ATT GÅ UPP, KLÄ PÅ DIG OCH ROCKA DAGEN!
 
Puss och kram, S
 

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
My second family ♥
Jag har som sagt varit i Jönköping i några dagar och myst, lekt och hängt med den här underbara ungen, Levi, Lisas son. Vi tre funkar väldigt bra tillsammans och det är sååååå mysigt. Jag har känt honom sedan han låg i Lisas mage och kärleken till den ungen är väldigt stor. Alltså, hur gullig är han inte? Världens gulligaste lilla fyraåring.
 
Vi busade och lekte på stranden. Han är ett riktigt litet charmtroll, right? 
 
Som sagt...hahaha! ♥
 
Lisa och hennes lilla Levi. Världens finaste tillsammans! 
 
Det där jag skrev här om dagen, att umgås med RÄTT människor, det är SÅÅÅÅÅÅ viktigt tycker jag. OCH, tänk på dig själv, vilka mår DU bra av att umgås med? Är det dem du känt hela ditt liv som du "borde" umgås med eller är det människan du lärt känna för några månader sedan eller är det din barndomsvän, familj, pojkvän/flickvän, syster, bror? VEM får du ENERGI av? Fråga dig det! Det är inte att vara taskig, dum mot någon eller att vara en dålig vän - det är att sortera och rensa från de människor du INTE får energi av. 
Lisa är en av mina närmsta vänner, jag lärde känna henne när jag pluggade i Jönköping. Vi har nu känt varandra i sex år och vi har gått igenom mycket tillsammans, både roliga och jobbiga saker. Henne och Levi får jag energi av, mår bra tillsammans med och som sagt så är dom som en andra familj för mig. 
 
Tänk efter vilka du spenderar tid med och gör det som är bäst för DIG, bara DIG. Lägg skuldkänslor åt sidan och prioritera och umgås med människor som ger dig glädje och som såklart du också ger glädje. Det viktigaste är att man har varandra, att vi tar hand om varandra och bryr oss om varandra. 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg