Att umgås med människor som ger dig ENERGI!
Pappa och jag på landet. Han är SÅ rolig och trygg, med honom får man såå mycket energi. SÅ BRA!
 
God morgon från Jönköping! 
 
Igår åkte jag från landet till nästa destination, Jönköping. Min bästa tjejkompis, Lisa bor ju här. Hon bor precis vid stranden så att nu är det häng här med Lisa och hennes Levi som gäller i några dagar. SÅ himla mysigt. Jag kom hit igår eftermiddag, sedan hade vi lite strandhäng, käkade mat och sedan blev det filmkväll med Lisa och Robban. 
Jag tänkte på det, hur viktigt det är att umgås med människor som ger dig POSITIV ENERGI. Som du mår bra av, som du är trygg tillsammans med och som du mår bra i själen av att umgås med. 
Jag har rensat rätt mycket på människor i mitt liv, människor som jag inte får energi av, som mest belastar en, och de personer har jag tagit avstånd ifrån. Det låter hårt, men jag tror det är viktigt. Det är viktigt för DIG. Varför ska man göra saker för att andra ska må bra? Det låter kanske lite konstigt, men jag har verkligen insett att det är så viktigt för att du ska må bra. 
En av de personer jag känner mig mest trygg med i livet är min pappa. Vi har hängt med familjen på landet i några dagar och det har varit sååååå mysigt, skönt och roligt. Väldigt avkopplande. Nu är jag hos en annan av de personer som jag känner mig mest trygg med i livet, och som jag har såå roligt med, min bästa ränn Lisa. 
 
Vilka personer får du energi av? Vad får dig att må bra? 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like