FAMILY ♥
Under eftermiddagen mötte jag upp min älskade mamma - kvinnan i mitt liv för att kolla lite i affärer och sedan promenerade vi till Vinterviken, älskade Vinterviken och till Café "Pladder" som vi väljer att kalla det.
 
Där drack vi törstsläckande mustar, alltså rabarbern var såååååå god, smakar verkligen rabarber.
Och så fina flaskor, eller hur?
Jag njöt av alla blommor runt omkring mig. Tänkte såklart på Emma och att hon verkligen skulle gilla detta place, hon är ju som Ferdinand, älskar blommor, haha.
Hur fina solrosor? 
Så himla vackert tycker jag. Älskar att det är så mycket natur nära där man bor. Detta är verkligen ett magiskt ställe.
Hur snygg är inte min mamma då? Wow säger jag bara. Snacka om bra gener, haha! Den här människan är det bästa som finns, hon är min bästa vän och partner-in-crime. 
Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte och käkade på en mysig restaurang som ligger typ mitt emot där dom bor. "Nygammalt" heter den och är supermysig. 
Jag käkade en smarrig halloumiburgare - mums!
Självklart avslutades middagen med en cappucino. Tack min älskade pappa för en helt underbar kväll. Du är bäst i test och jag är så glad att just du är min pappa. 
 
Som sagt, jag har haft en dag med mycket känslor som har kommit ut. Jag har gråtit, skrattat, känt frustration osv men nu känns allt mycket bättre och jag känner mig väldigt lugn i själen, så sjukt skönt. Jag har pratat och pratat och pratat med både mamma och pappa i flera timmar idag. Jag älskar att mina föräldrar också är mina bästa vänner som jag bollar det mesta med. Ni är bäst och ni rockar min värld! 
 
Imorgon åker jag till landet där jag kommer vara några dagar. Jag uppdaterar mer därifrån imorgon!
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sarah

Vilken mysig dag :)

Svar: Ja, det var det verkligen <3
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like