My second family ♥
Jag har som sagt varit i Jönköping i några dagar och myst, lekt och hängt med den här underbara ungen, Levi, Lisas son. Vi tre funkar väldigt bra tillsammans och det är sååååå mysigt. Jag har känt honom sedan han låg i Lisas mage och kärleken till den ungen är väldigt stor. Alltså, hur gullig är han inte? Världens gulligaste lilla fyraåring.
 
Vi busade och lekte på stranden. Han är ett riktigt litet charmtroll, right? 
 
Som sagt...hahaha! ♥
 
Lisa och hennes lilla Levi. Världens finaste tillsammans! 
 
Det där jag skrev här om dagen, att umgås med RÄTT människor, det är SÅÅÅÅÅÅ viktigt tycker jag. OCH, tänk på dig själv, vilka mår DU bra av att umgås med? Är det dem du känt hela ditt liv som du "borde" umgås med eller är det människan du lärt känna för några månader sedan eller är det din barndomsvän, familj, pojkvän/flickvän, syster, bror? VEM får du ENERGI av? Fråga dig det! Det är inte att vara taskig, dum mot någon eller att vara en dålig vän - det är att sortera och rensa från de människor du INTE får energi av. 
Lisa är en av mina närmsta vänner, jag lärde känna henne när jag pluggade i Jönköping. Vi har nu känt varandra i sex år och vi har gått igenom mycket tillsammans, både roliga och jobbiga saker. Henne och Levi får jag energi av, mår bra tillsammans med och som sagt så är dom som en andra familj för mig. 
 
Tänk efter vilka du spenderar tid med och gör det som är bäst för DIG, bara DIG. Lägg skuldkänslor åt sidan och prioritera och umgås med människor som ger dig glädje och som såklart du också ger glädje. Det viktigaste är att man har varandra, att vi tar hand om varandra och bryr oss om varandra. 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
Lisa

❤️❤️❤️

Svar: <3<3<3
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like