Söndagstankar
 
Jag tänkte dela med mig lite av hur jag tänker, känner och reflekterar just nu. Jag upplever mer ångest för tillfället, mer tvångstankar och mer gad. Jag tror det är för jag har kommit hem, landat, har en del egentid och tar det lugnt. Jag har ju varit iväg och flängt så mycket de senaste veckorna, och nu när jag kommer hem tror jag att det blir mycket "tänkatid". Jag kan känna att jag får vissa bakslag, men jag vet ju vad det är och hur jag ska göra, och hur jag ska hantera dem. MEN, ibland är det svårt. Ibland är det svårare än vad man tror. Ibland känns allt mycket mer hanterbart, ibland känns allt mycket mindre hanterbart. Men det är en del av processen, det vet jag. 
Min psykolog är på semester och jag ska träffa henne om ca två veckor, det ska bli skönt och behövligt. 
 
Jag lyssnade på låten "Runnin, If I lose myself, I loose it all" med Beyonce, tack vare Jossan som skrev ett asbra inlägg om pepptalk osv. Grymt Jossan! 
Den låten är jävligt sann, den är verkligen så som det är. Det är du och du i ditt liv, sedan finns det människor omkring dig, men det är fortfarande DU som är det viktigaste i ditt liv. 
 
Jag har mediterat två gånger idag, det var skönt. Jag vet att jag behöver göra det för mig själv, för att jag ska må bättre och liksom sluta älta och oroa mig för saker och ting. Den meditationen är verkligen bra, och det gäller att gå in i det och liksom följa rösten på meditationen, då den guidar dig. 
 
Jag tror att allt har en mening, allt i livet blir bra, hur det än blir. Tror ni också det? Jag VET det, jag tror det inte, jag bara vet det. Alla kämpar vi med olika saker och jag vet att livet inte är en dans på rosor (klysha) men det är ju sant. MEN det finns så fina stunder i livet och hade det inte varit en svår resa så hade man inte uppskattat de fina stunderna, right? 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like