IT GIRLS SÄSONG 2 - FINAL ★
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Update
 
God kväll snyggingar! 
 
Jag vet att bloggen inte lever riktigt lika mycket just nu som den gjorde innan. Jag har så mycket att göra och jag känner att jag inte vill slänga upp vad som helst. Jag mår bra, jag jobbar sjukt mycket och jag älskar det. Jag älskar att jobba, jag älskar att prestera och jag älskar att utveckla mig själv. Jag går på semester nästa fredag i fyra veckor och då kommer det bli en jäkla fart på den lilla bloggen igen.
Hur mår ni? Är det jobb eller semester som gäller för er?
 
Btw, jag har precis ätit mango och ananaskvargen, jag åt den hos Jessica i helgen för första gången, alltså jag dör vad god den var! Sådär syrligt god liksom, ni måste prova!
 
Vi hörs snart igen, promise!
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IT GIRLS SÄSONG 2 - STUDIOAVSNITTET ★
Här ovan ser ni studioavsnittet där det både bjuds på skratt, ouppklarade intriger och tillbakablickar från säsongen! Take a look ★ 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Interior details
 
Hej finisar!
 
Idag har jag varit hemma från jobbet pga matförgiftning eller någon skit. Ja, det suger. Men ingenting att göra åt saken. Nu mår jag bättre igen och är redo för en förmiddag på jobbet innan jag drar ner till Jönköping till mina bästa vänner och firar midsommar. 
 
Jag har idag fått vara kreativ igen, vilket jag mår så bra utav. Jag har fotat och nu bloggar jag, älskar det. Ibland glömmer man bort vad det är som får en att må sådär extra bra, och både fotandet och bloggandet är något jag älskar och som min själ mår bra utav. 
 
Nya RUM-tidningen som ligger på mitt bord på första bilden, är den tidning jag idag jobbar på. Det är en exklusiv inredning, design samt arkitektur-tidsskrift som nu har funnits i ca sex år. Den är grym, levererar grym design och är riktigt snygg att inreda med. Håller ni inte med? 
Sedan älskar jag mina små peppiga kort jag har på min byrå, för att varje dag se dessa små budskap vilket gör att man boostar sig själv, omedvetet. 
Jag älskar att inreda med små små detaljer som väcker nya influenser i ett rum, det är så härligt tycker jag. 
 
Nu ska jag snart lägga upp ett inlägg om It-girls "studioavsnitt" som ni hittar på bloggen alldeles strax!
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BERG-OCH-DALBANA!
 
Hej mina vänner!
 
Hur mår ni? Jag mår lite sådär idag faktiskt. Jag har ju mått väldigt bra på sistonde. Jag har känt att det går bra på nya jobbet, lärt känna nya sköna människor, åstadkommit resultat i mitt jobb, fokuserat på mig, haft den roligaste kick-offen med jobbet och vart på det drömmigaste bröllopet i världen, typ. 
 
Men igår och idag utvecklades lite ångestkänslor hos mig. Jag har så lätt att ta in ångest, att ge mig själv ångest, att ta på mig allt i den här världen och är rätt kass på att värdesätta mig själv till och från. Känner ni igen er? Känner ni igen när man går från WOOOOW till BLÄÄÄ? Jag antar att ni gör det. Jag vet att det är många personer här inne som delar ångest, ocd och skuldbeläggande känslor så jag antar att ni fattar vad jag pratar om. 
Det är så konstigt det där egentligen, hur man fungerar som människa. Jag är en ångestladdad och orolig människa. Jag jobbar däremot med det dagligen och tar små små steg i rätt riktning. 
Ibland är saker jävligt jobbiga bara och när ångest tar över är det svårt att styra. You know? 
Jag sov sjukt dåligt inatt, vaknade typ sjuhundra gånger och trodde jag hade försovit mig, drömde jobbiga drömmar och var ångestladdad när jag vaknade. Jag hade absolut ingen lust att gå till jobbet, men det är bara att dra på sig en snygg outfit, ett par klackar, sminka upp sig och försöka rocka dagen. Det försökte jag, och det gick rätt bra. 
 
Nu sitter jag här i pyjamas, kollar på någon Julia Roberts film och ska försöka meditera och andas en stund nu. Imorgon ska jag rocka dagen! 
 
Känner ni igen er alla känslomässiga människor där ute?
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg