SELMA SPA - CLARION SIGN
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från min och Linneas härliga eftermiddag på Selma SpaClarion Sign vid Norra Bantorget. Vi har chillat i utomhuspoolen högst upp på taket, käkat gott, legat i sköna massagestolar, ätit gott, bastat och hunnit med både business och privat snack och en heeel deeel skratt, haha. Så himla mysig eftermiddag, det här är vad jag kallar vardagsglädje. Alla borde ha en Linnea i sina liv! ♥
 
Nu ska jag fortsätta chilla och kolla på Gossip Girl - ikväll tänker jag vara ledig och vara kvar i det där lugnet som infann sig i eftermiddags. All kärlek till er, vi hörs imorgon! 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BAG INSPO ♦
 
Hur fina väskor har inte & Other Stories inne bland deras vårkollektion 2016? Jag är helt inne på blått och puderrosa och tycker att det tillsammans skapar en magisk look. Vilken är er favorit?
Alla väskor hittar ni här
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TUESDAY MORNING
 
 
 
 
 
God Morgon på er :)
 
Jag vaknade upp med en slags ångest känsla idag, min kväll igår var jäkla piss helt enkelt. Eftermiddagen kändes också som typ ett svart hål och jag pendlade i tusen olika känslor, åter igen är jag en så oerhört stark känslomänniska. Tårarna trängde igenom till och från typ hela kvällen, alltså ibland går ens känslor inte att kontrollera, men det kanske är bra så att det kommer ut? Jag tog mig ut och sprang med mamma i alla fall och det är en ny rutin som jag verkligen älskar. Man mår så himla bra av träning, både psykiskt och fysiskt. 
Nu sitter jag och jobbar och ska svara på lite mail, snart ha ett super spännande telefonmöte, käka min drömfrulle som ni ser på bilderna och kollar självklart på nyhetsmorgon. Idag gjorde jag en frulle med naturell kvarg, fryst mango och sommarbär. Till det två finncrisp med keso, avokado, flingsalt och örter och så självklart kaffe med havremjölk!
Idag på nyhetsmorgon pratar de om stress, att man tappar minnet av det tillslut, hehe känner igen mig.. För några månader sedan undrade jag varför jag hade blivit så glömsk och inte kom ihåg något.. varningsklocka!
 
Vid 14 tiden ska jag ha en dreamy eftermiddag med min partner in crime, Linnea. Kolla in bloggen ikväll för att se vad vi kommer ha för oss! ♣
 

 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DENIM DREAMS
 
 
 
 
 
 
Denimmodet bara växer och växer och jag tänkte bjuda på lite inspiration till er här. Min favorit är nog den nedersta bilden, så jäkla mycket girlpower i den! Vilken look skulle ni vilja strosa omkring i? ♦ 
 
Bilder: Pinterest 

 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SHADES OF POWDER PINK
Bombarjacka i silke: Zara, Spetsbh: H&M, Skor: Mango, Nagellack: Essie, Solglasögon: Mango, Kort jacka: Zara.
 
Jag blev så inspirerad av utmaningen så gjorde ett puderrosa kollage nu trots att tävlingen är avslutad. Detta har jag gjort för att inspirera er då puderrosa är vårens hetaste färg skulle jag säga, efter gul då ;) haha, skämt åsido.
Jag är helt kär i de här nyanserna trots att jag knappt äger något plagg i den här färgen. Det känns som jag blir så himla blek i den, men så fort man blir lite brun så kommer det bli så himla fint.
Jag tycker att bombarjackan i silke är helt oustanding... Vad tycker ni om den? Finns på Zara för 999 kr just nu men tror man får vara snabb för den lär ju ta slut rätt snabbt liksom.
 
Jag har precis lämnat kontoret efter möten och jobb och nu har jag precis mött upp min pappa för möte om diverse saker, bland annat lite business, spännande va!?
 
Hörs Later ♣
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg