SPONSRAD VIDEO - CLAIM YOUR PARTY RIGHTS!
Hej finisar, 
 
Just nu gör jag ett samarbete med Gina Tricot. När jag ser den här videon faller det rätt klart för mig att man återigen borde sluta bry sig om vad alla andra människor tänker där ute. För man har ju så sjukt mycket roligare utan att tänka på alla andra människors åsikter, tankar och reflektioner om en. 
När jag är ute och festar så skiter jag fullständigt i vad folk tycker och tänker (oftast, jag erkänner, inte alltid) men jag är nog rätt bra på att vara mig själv. För mig är det viktigt att känna mig bekväm, jag kan INTE gå ut i stilettklackar och dansa en hel natt, för då går jag hem efter en timme på grund av smärta i fötterna plus att jag inte alls känner mig lika bekväm - fail!
Jag kan lika gärna gå ut och dansa i sneakers som bekväma klackar, helt beroende på. Jag menar, blir det en spontan aw efter jobbet som råkar bli en festkväll åker jag ju inte hem och byter om, utan då kör jag bara. Det jag tycker är viktigast och som utstrålar mest på dansgolvet - det är ju faktiskt att man har kul och att man kan bjuda på sig själv, vilket är något jag är expert på, haha. 
Är det däremot så att det är en mer planerad utgång så är ju känslan när man klär upp sig, känner sig snygg, fräsch och sexig en sjukt härlig känsla - det kan jag få kickar av.
 
Idag när jag festar, dricker jag på en helt annan nivå (oftast), än vad jag gjorde när jag var yngre. För bara några år sedan drack jag sjukt mycket och blev alltid skitfull och festade väldigt väldigt mycket. Jag hade världens bästa självförtroende men min självkänsla var ju rätt kass, och därav tog jag till alkoholen för att känna ruset och den där kicken! Idag dricker jag sällan och festar inte varje helg, men när jag väl gör det har jag jävligt kul och jag behöver inte ta till alkohol för att känna mig tillräcklig.
 
Någon som känner igen sig? Berätta gärna!
 
Sponsrat inlägg.
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Samarbete med ROMWE
 
Hej tjejer!
 
Min nya kombo är min nya favorittröja från Romwe tillsammans med en vit oversized skjorta under, ett par coola skinnbrallor och självklart ankelboots. Jag gillar det för att det känns enkelt, stilrent och ändå igenomtänkt liksom.
Jag använder seriöst den här tröjan konstant, jag älskar den! Vad gillar ni den? 
Ni hittar den här om ni precis som jag vill mysa omkring i världens najsigaste tröja.
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FRULLRULLE
Idag när jag och Coco hade varit och gjort lite ärenden så kom Stina och vi gjorde i ordning frulllleeee till lunch, alltså jag dog matdöden, typ.
 
 
 
 
 
 
Avokado och Mozarellamackor, finns det något godare?
 
Så mycket mat - perfekt för två matälskare som oss, haha.
 
 
Hej gullisar, 
 
Idag har jag haft en superhärlig måndag med min hund och min underbara vän Stina. Jag har varit hemma med min gos och myst, lekt och vart ute på mysiga promenader. 
Nu ska jag sova med Coco bredvid mig, alltså hon är seriöst typ det sötaste jag har sett, hon är underbar.
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
COCO ★
Ni får ha överseende med den dåliga kvallen på bilderna, alla är tagna med mobilen med en hand ledig ;) 
 
Nu är hon här, därför jag inte haft tid att blogga så mycket. Jag älskar henne redan, hon är helt sjukt gullig och hon springer efter mig hela tiden och är en riktig myshund som ni ser på bilderna. Jag vill vara hemma med henne hela tiden, men imorgon måste jag tillbaka till jobbet. 
 
Snart kommer Stina hit och myser med oss och vi ska göra avokadomacckor, smoothies, kaffe och käka kanelbullar, hej härliga måndag!
 
PUSS OCH KRAM, S
 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WORKMOOD
Jag lever - har massa spännande att dela med mig av till er, men det har varit såå sjuuuukt mycket på jobbet med tanke på att vi håller på att stänga vår sista period för året. Jag uppdaterar ihelgen, promise!
 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg