EGENTID & LYXFRULLE
 
 
 
 
God morgon bästa ni,
 
Så god frulle jag gjorde iordning imorse. Älskar långa frukostar. Har suttit framför datorn och tv:n och ätit i typ en timme, haha. 
Söndag för mig är en helig dag, jag gör helst så lite som möjligt, bara för jag inte orkar planera så mycket saker då. Jag vill liksom bara hänga hemma i soffan framför en serie om jag känner för det, jag vill dra in och dricka kaffe och strosa runt på söder om jag känner för det eller jag vill svänga förbi familjen lite spontant om jag känner för det. Ja ni fattar, det är den dagen som kanske är den mest chillade på hela veckan, love it!
Jag sitter just nu i soffan, sipprar på mitt kaffe och kollar på nyhetsmorgon där Michaela Forni just nu berättar om hennes ångest, så bra, så viktigt och det är så mycket okunskap som finns där ute. 
 
Igår storstädade jag mitt hem i typ 6 timmar, jag vet, helt sjukt. Men sååååå skönt. Nu är jag redo och har förberett inför min lilla valp som jag ska åka och hämta nästa helg. Hon har fått sin egen hörna där det nu finns massa leksaker till henne. Hon har fått sin plats i köket med hundskålar, har köpt godis och tuggben. Tack mamma för din hjälp igår och för dina små bidrag till Coco. 
 
Nu ska jag ta tag i mig själv, fixa med tvätten och sedan dra in till stan för att möta upp bästa Maja som är i stan.
Hörs senare då jag kommer berätta om min adhd och tankar och reflektioner kring det! 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like