FLUFFSEASON
DENIM - MONKI FLUFF - BIKBOK HALSDUK - LINDEX BOOTS - VAGABOND RINGAR - H&M 
 
God morgon gullisar, 
 
Såhär såg jag ut i torsdags när jag efter jobbet mötte upp alla andra grymma brudar då det vankades visning. Jag älskar ju fluff, alltså fluffseason är här och ingen är gladare än jag, typ! Jag känner mig allitd fin i mitt fluff. Jag vill bara ha ett ljust nu och ett blått som jag suktade efter redan förra året. Är det någon look jag alltid trivs i så är det också just denna. Rock-tisha, höga ljusa denim, ankelboots, fluff och en mysig halsduk plus MASSA smycken såklart! Gillar ni det?
 
Okej, annars då? Jag mår bra - LÖRDAG OCH HELG - så himla skönt att bara kunna ligga kvar i sängen och slänga upp ett blogginlägg till er och vara lite kreativ. Missförstå mig inte, jag gillar mitt jobb, men man är liksom människa, haha. Man blir trött tillslut. 
Aja, skitsamma, nog snackat om det. Igår efter jobbet åkte jag hem till min mamma och hennes man och myste, åt supergod mat, godis, chips, mums mums, glass och drack ett riktigt gott vin och självklart kollade vi på IDOL. Vem är er favorit? Jag älskar Renayda, stavas hon så? Så sjukt härlig tjej!!!
 
Nu ska jag snart glida ner till brorsan och co för att vara barnvakt åt min lilla plutt medan de ska iväg på Yoga!
Vi hörs senare då jag kommer skriva om en del saker jag tycker är väldigt viktiga och som jag funderat över. Vi hörs sen då, ok? 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like