GOGOGO AND DREAM BIG!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några av mina looks! Jag gillar dessa skarpt allihop! Har ni någon favvo?
 
Heej, 
Jag skulle ju ha bloggat igår kväll, men alltså jag var så sjuukt trött, min kropp orkade liksom inte ens knappra på tangenterna, haha, då är det illa. Jag somnade vid 21 igår kväll, lyssnade på "Sinnessjukt"-podden och kommer knappt ihåg att jag lyssnat. Gissa när jag vaknade imorse? 11.00! Alltså jag blir typ rädd, helt sjukt att man ens kan sova så länge? Alltså 14 timmar. Jag blir nästan lite rädd för mig själv. Jag tar det där som en varningsklocka att jag kanske kör lite för hårt med mig själv, men jag återhämtar mig ändå bra tycker jag!
 
Igår gjorde jag ett stylingjobb jag fått genom Stockholmsstylisterna. Det var ett personal shopper uppdrag åt tre kvinnor i olika åldrar. Vi hade först konsulation på Espresso House och sedan bar det iväg ut på stan i tre timmar. De fick råd, jag plockade på kläder, gav tips och tricks och sa vad jag tyckte var snyggt och inte, typ. 
De var nöjda alla tre och det var ett kul uppdrag! 
När jag tänker på att jag drömt sedan jag var liten att kunna jobba med mode i någon slags form och idag få göra det i den mån JAG bestämmer (eftersom jag frilansar och bestämmer själv vad jag vill göra och inte göra) och tjäna pengar på det är något jag är riktigt stolt över mig själv för. Att även kunna blogga och få mail om olika samarbeten och kampanjer som jag också tjänar pengar på (inte mycket men några tusenlappar) är även det jag är stolt över mig själv, att jag kunnat driva min blogg och min passion för mode att jag idag är var jag är. Jag tycker det är coolt, och vem vet vart jag är om ett år, två år, fem år?!
MEN jag har fått många frågor kring yrket och det är inte lätt, utan det krävs att du gör gratisjobb, har praktik, kämpar, kämpar och åter kämpar. Jag har haft en del svackor till och från och ställt mig frågan om det verkligen är något jag vill göra och ska göra och ja, det är värt det. Det är värt det efter alla dessa år av slit. Även om jag idag inte valt att jobba heltid med det så är det fan värt det. Det är liksom min största passion och jag drivs verkligen av det.
 
Jag tror på att man kan göra vad man vill, bara man ger sig fan på det att det kommer att gå och att det även kommer att innebära en hel del slit. Fota outfits, redigera bilder, instagramma, snapchatta, facebooka, blogga, tänka ut snygga looks etc är ingenting som inte tar tid, utan det krävs massor av planering och tid men det är såå jäkla kul! DREAM BIG OCH DO WHAT YOU WANT! Låt inte andra tala om för dig vad du ska göra och inte göra. De har fan ingen aning om vad du är kapapel till! 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like