MÖTEN & LOPPIS!
 
 
God kväll finisar, 
 
Hoppas att ni har haft en fab söndag. Jag vaknade ju liksom 11.00 som sagt, och klockan 12.15 skulle jag ha en mäklare här som skulle värdera min lägenhet. Jag fick sjukt bråttom för direkt efter skulle jag ha ett annat möte nere i Aspudden. Men effektiv som jag är städade jag, diskade, duschade, och gjorde mig iordning och hann till och med dricka en kaffe och slänga i mig lite yoghurt och musli innan. Ni vet, jag är en sådan där person som inte blir speciellt trevlig om jag inte får äta, haha. 
Efter det hade jag möte med hon som ska vara dagmatte åt min lilla vovve som jag hämtar hem om mindre än två veckor, woohoo! En grym tjej som hade stor erfarenhet från hundar och det klickade direkt, så kul! 
Därefter slängde jag mig på tunnelbanan mot söder för att såklart svänga förbi grymma girlpowerduon Josefin & Vanjas bloppis på deras nya kontor där jag såklart fick med mig ett par skor, ett glittrigt set och en liten tröja till min brorson. Alltså TACK Jossan för skorna, och glittersetet fick jag liksom för femtio pix, HUR BRA? 
Den lilla tröjan fick jag köpa för 10 kronor, haha, sjukt billigt! Dock hade massor försvunnit då vi inte var där förrän vid 14-tiden, men är ändå grymt nöjd med mina kap! 
 
Jag svängde förbi brorsan & co på väg hem där jag lekte med min favorit i hela världen - min älskade brorson. Han är bäst och han var superfin i den lilla tröjan - Tack Vanja :) 
Nu har jag käkat middag och gjort matlåda så snart blir det in i duschen, fixa naglar och sånt inför jobbveckan. 
 
HA EN GRYM KVÄLL OCH ROCKA MORGONDAGEN - OK? BRA!
 

towe

åh vad fina skor! önskar att jag med hade haft tid att gå förbi deras loppis. verkade finnas hur mycket fint som helst!

Svar: Heej tjejen!Tack så mycket, fick dom av Jossan :D
Ja, verkligen! men det kommer nog fler ;)
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like