BACK ON TRACK
Denim Monki Tisha Röda Korset (i samarbete med H&M) Stickat H&M Boots Vagabond Örhängen Röda Korset (I samarbete med H&M) Halsband CU Jewellery Klocka Michael Kors Ringar H&M, & Other Stories
 
I'M BACK! och ingen är gladare och mer pepp än vad jag är! Min telefon har ju varit inlämnad i nästan två veckor vilket lett till inget instagram, fb, snapchat etc. och då har jag inte velat köra på med bloggen utan de kanalerna så därför har det fått vara en liten paus... Men nu är jag tillbaka och pepp!
Jag har såååå mycket att berätta, skriva om, uppdatera etc. men vi börjar med en dagens från idag där jag bär upp många av mina härliga fynd från i helgen.
Röda Korset på Hornsgatan har just nu ett samarbete med H&M där de får in massor av deras sample-plagg och säljer riktigt billigt. Och det bästa av allt? - att det går till välgörenhet! Jag hittade bland annat den här tishan och örhängena jag hade på mig idag. 
 
Jag har som sagt massor av samarbeten, föreläsningsplanering och jobb att fokusera på så nu är jag redo för hösten och allt som väntar.
Hur mår ni? Är det något speciellt ni vill läsa om här framöver? HIT ME! Nu ska bloggen bli bättre än någonsin!
 
 
PUSS OCH KRAM, S
 

 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like