BLING BLING ★
 
DENIM - URBAN OUTFITTERS BLUS - GINA TRICOT KAPPA - MONKI SKEPPARMÖSSA - H&M SKOR - VAGABOND ÖRHÄNGEN - H&M VÄSKA - IOSONO.COM
 
Heej fina ni, 
Såhär såg jag ut idag, en casual look i grunden som pimpades upp med blingiga örhängen, skepparmössa, mörkt läppstift och klackar! Jag älskar den, det blev liksom precis sådär avslappnat och nice som man bara får till när man kör på lite spontant. Jag slängde på mig skepparmössan precis innan jag drog hemifrån och bytte jacka samtidigt, det blev ju riktigt fab! 
 
Jag har tillbringat dagen på jobbet (såklart, haha) och efter jobbet mötte jag upp bästa Stina för en dagens, as usual. Det är så sjukt, vi har också bivit sådär nära på bara några veckor, men jag tror att man liksom delar så mycket intressen och så vidare så det blir liksom lätt att hänga bara. Känner ni igen er? Vi kan prata djupt men ändå också ha det askul med mycket skratt och det blir alltid mycket kreativt när vi hänger, så nice!
 
Jag råkade få med mig en supermysig tröja hem från Lindex idag, plus att jag hämtade ut två par skor från NA-KD påvägen hem. Jag uppdaterar om jag behåller eller inte, och visar självklart upp dem på bloggen i sådant fall. Och vet ni? De är blåa och sammet ett av paren, hur drömmigt? 
 
Och glöm inte att följa mig på snappis och insta för att hänga med i mitt liv på dagarna : sofiafrisk1 på snap och frisksofia på insta!
 
NI ÄR BÄST! 
 


 
Stina

Gulle dig!<3

Svar: <33333
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like