IL KAFE
 
Vid 14-tiden idag mötte jag upp Stina för en mysig fika på Söder. Det slutade med att vi hamnade på IL KAFE som ligger på Södermannagatan. Det var första gången jag var där och hjälp vilket mysigt fik det var!
 
 Vi köpte såklart ett lyxigt frukostpaket som innehöll massor av goda saker.
 
 Jag är verkligen en frukostmänniska som älskar ställen där de serverar frulle hela dagarna.
 
 Jag lovar, jag var faktiskt gladare än vad jag ser ut på bilderna, även fast det har varit en jäkligt turbulent dag rent känslomässigt.
 
Söndag söndag söndag. Jag har haft en typisk "Sofia och Stina-dag" som innebär en del strosande på söder, fikahäng och outfitbilder. Vi var som sagt på IL KAFE som ligger på Södermannagatan, kan det vara Stockholms mest täta hipstergata? haha, kände mig typ omringad. Men jäkligt trevligt, najs uteservering där vi satt och pratade om livet och tittade på folk. Det är så kul att se allas olika stilar och hur människor kan uttrycka sig på olika sätt. Vi träffade på massa folk också, bland annat både Tuva och Jossan, kul!
 
Annars då? jag är väldigt turbulent i mitt humör idag. Igår också faktiskt. Har haft en del ångestkänningar. Idag har jag liksom börjat gråta två gånger, den ena gången helt plötsligt? Jag fick iförsig min mens idag, kan även vara mina hormoner som spökar, men ändå. Jag skulle egentligen på middag hos mamma, men jag ställde in det och tänker bara ta det lugnt resten av kvällen. Ibland är det så, det är liksom inte hela världen, så försöker jag att tänka.
Jag känner mig fortfarande rätt så tömd i huvudet liksom. Lite ledsen och det känns som jag inte blir förvånad om det kommer ännu en skur från mina ögon under kvällen. Någon som känner igen sig?
 
Kärlek till er!
 

 
 
rememberthiis.blogg.se

gott :d

Svar: jaaaaaaaa!!! :D
Sofia Frisk

Emma

Japp - EXAKT samma humör här + lingon. hehe.. livet
<3

Svar: <3 <3 <3
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like