LADY IN RED
 
KJOL - MANGO STICKAT - STORIES SKOR - VAGABOND VÄSKA - ZARA RINGAR - H&M ÖRHÄNGEN - H&M SOLGLAJJOR - FOREVER 21 HALSBAND - DREAM BIG BY JOSEFIN/CUJEWELLERY, NEW YORK
 
Heej gullisar, 
 
Såhär såg jag ut idag i min nya favorittröja från Stories som jag är helt kär i. Jag älskar verkligen färgen och jag tycker looken blev riktigt snygg, då jag matchade tröjan tillsammans med min guldkjol från Mango, mörka läppar, min skogsgröna väska och mina nya favvoboots. Vad tycker ni? Åter igen en sommar/höstlook i ett, älskar det!
 
Annars då? Jag mår rätt bra, jag fick värsta yrselanfallet och en hemsk huvudvärk på jobbet på eftermiddagen dock. Men jag hade två möten inbokade efter så det var bara att bita ihop och slänga i sig en ipren. Det första mötet var med Stina då vi skulle fota looks, som är bloggmaterial till er så det går liksom inte att skippa känner jag. Det andra var med en tjej som jag kommer börja föreläsa/hålla ungdomsgrupper tillsammans med angående psykisk ohälsa en dag i veckan. Jag kan inte säga så mycker mer just nu men jag uppdaterar. Mycket mycket spännande i alla fall. 
 
Nu är jag äntligen hemma och har lagat världens godaste halloumiburgare och ska strax slänga mig i sängen, kolla Homeland och ligga där tills jag somnar, livet! 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like