Sponsrad Video - IKEA
 
 
Hej på er,
 
Jag är verkligen så inne på inredning och design just nu. Jag vill göra om hela tiden här hemma. Och vårt allas favoritvaruhus, IKEA, har gjort det igen. 
För är det någon förutom jag som har uppmärksammat IKEAS nya kollektion i samarbete med formgivaren Martin Bergström? Kollektionen är framtagen och producerad i Indien där Martin och designstudenter tagit fram helt underbara mönster som man nu ser hos IKEA i form av bäddtextiler, kuddar, skålar, glas och mattor. Det är en helt fantastisk kollektion som är skapad i olika nyanser av svart, så himla coolt! 
Jag gillar att man bytt ut färgstarka färger som man annars kanske förknippar Indien med till dessa nyanser av svart och vitt, det blir något nytt och en riktigt cool effekt. 
 
Jag var faktiskt på eventet av den här kollektionen i våras och där fick jag en ännu större inblick i hur kollektionen tagits fram och hur de arbetat med olika material. Någonting som var häftigt och som jag fastnade för var att allt som använts i dessa olika produkter kommer från Indien. Om det var något material som de inte kunde finna i Indien så uteslöt man det, det kallar jag för kreativitet. 
Jag fick med mig en av dessa kuddar hem från eventet och den passar perfekt i min säng tillsammans med mina andra vita och svart-mönstrade kuddar.
Mina favoriter i kollektionen är just sängkläderna och kuddarna. De känns perfekta såhär inför hösten och med svart och vitt kan man leka med så mycket andra roliga färger, material och kontraster som jag gillar. 
 
Spana in höstens snyggaste kollektion som du nu hittar både i butik och på här
 
Sponsrat inlägg
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like