STAY FOCUSED
 
 Alltså, jag måste bara få skryta om mitt nyinköpta mobilskal, hur gulligt och fint är det inte? guldigt med prickar på. Ni hittar det här för 69 kr typ, kap!
 
 
 Godmorgon finisar, 
 
Jag tänkte bjuda på ett inlägg om mitt jobb, vilket jag får en del frågor om. Vad jag gör, hur jag jobbar, hur jag hinner med allt etc. Så därför tänkte jag att jag kör ett inlägg om det. Så, here we go!
 
Idag jobbar jag, sedan den första juni, på ett av världens bästa jobb. Jag får jobba med något jag älskar och tycker är riktigt roligt (inredning & design) och får samtidigt prata med folk dagarna i ända och göra affärer = Askul! Jag har även världens bästa kollegor vilket avgör en stor och viktig del i min vardag på jobbet. 
Jag pratar med väldigt mycket människor och har ibland långa affärer och ibland kortare, beroende på säsong och vilken kund jag pratar med. Jag älskar ju att få vara kreativ och i mitt jobb blir det mycket kreativitet och idéer som får stå i fokus vilket är superroligt. Jag älskar att jobba i mediabranschen, det är väldigt kul, och väldigt mycket jobb men jag är en väldigt driven person så för mig passar det utmärkt!
 
För mig är det sååååå viktigt, precis som hemma, att ha det fint och trevligt omkring mig när jag jobbar/pluggar/bloggar eller vad jag nu gör. Det ger mig liksom "ro" vilket ger mer framgångsrika resultat. Därför har jag piffat mitt skrivbord med massa fina och gulliga saker från Lagerhaus mestadels. Är det någonstans man borde shoppa kontors- och förvaringsprylar så är Lagerhaus verkligen ett perfekt tips!
 
Förutom mitt roliga jobb driver jag ju även den här bloggen, som jag skulle vilja kalla, en livsstils- och modeblogg där jag tar upp både djupa och ytliga grejer beroende på humör och dag. Jag har nu fått flera samarbeten i samband med bloggen vilket är riktigt kul att kunna göra olika samarbeten i form av den här plattformen, för jag äääälskar ju att blogga och fotografera. Det blir liksom som en dagbok på något sätt, men en mer spridd och ytlig sådan, kanske!?
 
Utöver bloggen kommer jag nu att börja föreläsa någon kväll ibland inom ämnet psykisk ohälsa. Jag kommer att börja smått men bygga upp det mer och mer på kvällar efter jobbet för att kunna fullfölja något jag anser är väldigt väldigt viktigt!
Jag har aldrig någon jobbångest i veckorna, jag kan till och med längta tills måndagar just för att jag trivs i min vardag. Se till att du skapar dig en vardag du inte känner att du vill fly ifrån. 
 
Trivs ni i er vardag? Berätta gärna! Varför, varför inte?
 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like