SUNDAY FAVORITES
Den randiga tröjan & klassiska avklippta jeans är två riktiga safecard i höst. Jag älskar byxorna och de är ännu snyggare in real life och kostar typ 500 kr!
 
 Ett par svarta ankelboots är ett måste enligt mig i höstens garderob. De passar till allt och räddar vilken outfit som helst. Och den här sjalen med rymdentema, hur cool är inte den? 
 
 När det blir kallare blir i alla fall mina händer torra typ varannan kvart känns det som och vad passar då bättre än den här fina handkrämen? Jag har faktiskt inte testat den själv, men jag älskar designen och deras hudprodukter ska ju tydligen vara riktigt fab, så måste köpa den snarast. Sedan älskar jag ju stjärnor, speciellt i öronen, så därför måste jag spana in dessa skönheter ovan.
 
 Sist, men absolut inte minst, en klassisk skinnjacka i riktigt skinn, så den inte ser sådär plastig ut, kan vara, som alltid, höstens viktigaste plagg. Jag hade lite svårt för denna modell först, men nu gillar jag den! Att matcha med ett par coola, stora och guldiga örhängen blir liksom ON POINT!
 
Jag tänkte börja med "SUNDAY FAVORITES" varje söndag från och med idag, så man får lite härlig inspiration inför veckan som väntar. Gillar ni det? Och jag är faktiskt inte sponsrad från Stories även om man skulle kunna tro det, haha. Jag bara gillar dessa nyheter som nu finns att shoppa loss! 
 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like