UTNYTTJA DIN GARDEROB
 DENIM - MONKI "KLÄNNING" - MONKI BOOTS - VAGABOND SOLGLAJJOR - INDISKA SKINNJACKA - LINDEX VÄSKA - IOSONO
 
GOD KVÄLL SNÄCKOR,
 
Såhär såg jag ut idag och kände mig riktigt fin. Jag har inte tvättat på typ tjugo dagar (förrän ikväll, woohoo) och alla mina favvoplagg var typ smutsiga (vilket inte är sant dock). Och då tänkte jag att det är rätt bra att tvätta så sällan för att då kommer jag på gamla eller bortglömda plagg och hur fina de faktiskt är! Som den här klänningen som det egentligen är, eller jag i alla fall använt den som, blev ju riktigt fin tillsammans med ett par ljusa jeans och klassiska spetsiga ankelboots till. Jag gillar looken och på det här sättet använder man åter igen sommarplagg tillsammans med höstplagg vilket jag älskar. Ni vet ju att jag kört mycket på kjol och stickat/tjocka tröjor de senaste dagarna och det är riktigt kul att mixa olika årstider i sin garderob. Vad gillar ni looken? 
 
Efter jobbet mötte jag upp Stina, gick en sväng, tog lite bilder och svängde in i ett par butiker (jag köpte inget!). Sedan har kvällen bestått av fixa matlåda, tvättat, diskat, ätit mat, kollat på Homeland, pratat med två valpuppfödare (för gissa vem som ska skaffa hund) ? och nu ligger jag äntligen i sängen och ska snart sova, så skönt! 
Jag fick många kommentarer på inlägget här nedan med mina föreläsningar etc så jag kommer uppdatera er med ett inlägg gällande det imorgon! 
 
GODNATT & KÄRLEK! 
Frida Larsson

Så himla bra sätt haha- brukar bli samma här, så ibland kan något negativ(som att inte ha tvättat) föra med sig något positivt ( hitta fynd i sin egna garderob) :D Och åh spännande med hund!! kramis!

Svar: Haha eller hur, rätt smart ändå ;)
Sofia Frisk

sari

Så fint!

Svar: Tack :D <3
Sofia Frisk

Emma

SKITSNYGG <3 Miss you!

Svar: Tack älsklingsemma! <3 <3 <3
Sofia Frisk

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like