She's here ♥
 
Happy Friday finisar!
 
Hur mår ni, har ni haft en bra vecka? berätta gärna :) 
 
Jag startade dagen med att meditera TVÅ gånger och fixa och göra iordning lite här hemma. Jag rekommenderar verkligen meditation, speciellt om ni har lite ångest eller känner er oroliga i kroppen. Jag tycker att det är ett jättebra komplement till min behandling. TA ER TID!
Annars har jag suttit och pluggat med Maria hela dagen och det går framåt i uppsatsen, weehoo. Sedan drog jag till Liljeholmen och köpte en superfin pyjamas på H&M (som jag för övrigt ska visa er imorgon) och sedan handlade jag mat och en flaska vin. För nu är pinglan på bilden här hos mig och vi har en mysig helg framför oss. Vi har suttit på min balkong och tagit årets första rosé (jag som nästan aldrig dricker) men vi har haft det supermysigt ikväll. Sedan har vi käkat thaimat och hämtat ut mina glasögon som jag har beställt, men de var lite stora, slänger upp en bild imorgon så får ni tycka till, haha. 
Nu ligger vi med varsin dator i soffan och käkar chips och choklad och kollar på "finaste familjen" haha.. jag tycker faktiskt att den är rätt rolig. Kollar ni på det?
 
Nu ska vi fortsätta mysa här så vi hörs imorgon - KRAM TILL ER ♣
 

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg